وبلاگ

معرفی باشگاه مهارت و اشتغال دانشگاه صنعتی امیرکبیر

باشگاه مهارت و اشتغال

باشگاه مهارت و اشتغال دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هدف ایجاد بستری جهت بهبود مهارت‌ها،پرورش استعدادها و توسعه اشتغال شکل گرفته است. افراد شرکت کننده در برنامه های باشگاه مهارت و اشتغال با تمرکز بر خودآگاهی به شناخت مناسبی از استعدادهای خود رسیده، برای تبدیل شدن به یک فرد حرفه ای به یادگیری مهارتهای نرم و توسعه فردی خواهند پرداخت که با همراهی مربیان (کوچینگ) در مسیر شغلی مناسب قرار می گیرند.

خودآگاهی، مهارت های نرم و کوچینگ

بسیاری از افرادی که فارغ‌التحصیل می‌شوند توانایی و مهارت بالایی در زمینه رشته تحصیل خود دارند. ولی در بسیاری موارد مهارت‌هایی در فرد وجود ندارد که ارتباطی با تخصص ندارد و جزو مهارت‌هایی محسوب می‌شود که تمامی کسانی که مشغول به کار هستند باید آن‌ها را داشته باشند. از این رو مهارت‌های نرم جزو مواردی است که می‌تواند کلید یافتن شغل مناسب و ورود به بازار کاری که دانشجو برای آن تحصیل کرده است، باشد.

مزیت‌های باشگاه مهارت و اشتغال چیست؟

• ایجاد خودآگاهی و شناخت بر خود
  • یادگیری مهارت های نرم
  • همراهی مربیان و دریافت کوچینگ
  • امکان کارورزی و کارآموزی
  • امکان جذب و دریافت پیشنهاد شغلی
  • شبکه سازی و ارتباط با حرفه ای ها

خدمات باشگاه مهارت و اشتغال برای سازمان‌ها

• برگزاری دوره‌های موردی با توجه به نیاز سازمان برای کارکنان فعلی سازمان
  • برگزاری دوره‌های جامع با توجه به نیاز سازمان در راستای جذب نیروی کار مستعد و توانمند

دوره‌های باشگاه مهارت و اشتغال به چه صورت هستند و چه ویژگی‌هایی دارند؟

دوره‌های باشگاه مهارت و اشتغال به دور صورت موردی و پودمانی برگزار می‌شوند. دوره‌های موردی به شکل کارگاه‌های چند ساعته و یا چند روزه هستند که بر یک موضوع تمرکز دارند و سعی می‌کنند مهارت‌آموز را در یک حیطه آگاه کنند.

دوره‌های پودمانی تحت عنوان کمپ مهارت‌های نرم برگزار می‌شوند. در این دوره‌ها مهارت‌آموز در چند مرحله برگزار می‌شود. در هر کدام از این مراحل مهارت‌آموز مهارت‌هایی را کسب می‌کند و با همکاری کوچینگ حرفه‌ای، مسیر صحیح شغلی، فردی و اجتماعی خود را پیدا می‌کند. در نهایت این دوره، مهارت‌آموز چند هفته‌ای را در فضای کار واقعی فعالیت می‌کند تا هر چه بیشتر با شرایط کار جدی آشنا شود.

در این دوره‌ها با اساتیدی همکاری می‌شود که در حیطه تخصص خود حرفه‌ای هستند و سال‌هاست در زمینه مهارت‌های دانشگاهی فعالیت دارند.

از ویژگی‌های دوره‌های باشگاه مهارت و اشتغال دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

دو سویه بودن: این دوره‌ها کاملا دو سویه هستند و تماما با تعامل بین استاد و مهارت‌آموز برگزار می‌شوند.

کوچینگ حرفه‌ای: در کمپ مهارت‌های نرم، مهارت‌آموزان از وجود کوچینگ حرفه‌ای بهره می‌برند و می‌توانند به درستی مسیر شغلی و مسیر زندگی اجتماعی خود را پیدا کنند.

فضای کار واقعی: در کمپ مهارت‌های نرم، مهارت‌آموزان کار کردن در فضای کاری واقعی را تجربه می‌کنند و با پیچیدگی‌های آن آشنا می‌شوند.

اساتید حرفه‌ای: در تمامی دوره‌های باشگاه مهارت و اشتغال، مهارت‌آموزان با اساتیدی کار می‌کنند که حرفه‌ای هستند.

دوره‌های سطح بندی شده: تمامی دوره‌های باشگاه مهارت و اشتغال سطح بندی شده هستند و مهارت‌آموزان مهارت‌ها را به مرور آموزش می‌بینند.

هزینه پایین: هزینه شرکت در این دوره‌ها، با وجود شرکت‌های حامی، بسیار پایین خواهد بود.

دوره‌های پروژه‌محور: دوره‌هایی که در باشگاه برگزار می‌شوند بر اساس پروژه‌های مختلف پیش می‌روند.

زمان برگزاری این دوره‌های با توجه به برنامه تحصیلی و زمانی مهارت‌آموزان تنظیم می‌شود و تلاش خواهد شد تا کم‌ترین تداخل را با کلاس‌های عادی دانشگاه داشته باشد تا مهارت‌آموزان بتوانند با آرامش در دوره‌ها شرکت‌کنند.

اشتراک گذاری:

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید